Stockholm

Hej!
var ett tag sen..
och kan inte komma och säga att jag inte haft något att blogga för det har jag men jag har inte riktigt haft tid och sen då jag haft tid så har jag inte haft ork.
men sist jag skrev så kan jag väl påstå att det hänt en del.
Tex att vi var på hockeyn som jag skrev om i mitt förra inlägg,
FREDAG: jag var på skolan som vanligt. Gick hem då jag slutade och började packa med mig det jag skulle ha med mig hem och sen satte jag mig och väntade på Olivers mamma som skulle hämta oss. Påbörjade min packning till stockholm när jag kom hem till skogen och satte mig sen i soffan och tog det lugnt med mamma.
LÖRDAG: vaknade vid sju och gjorde i ordning sallad till en dag med volleybollmatcher, gick väl sådär men det var kul ändå. Sen satt jag hos Frida någon timme tills vi skulle på Medan och jobba. Kom mig hem vid 1 och gick och la mig ganska direkt.
SÖNDAG: Packade det sista och bara tog det lugnt sen vid 18 åkte jag och mamma till skellefteå då jag skulle med flyget till Stockholm. Kom fram i stockholm runt 22 och that's where I am now.
Orkar inte dra igenom veckan på samma sätt då jag i princip gjort samma sak varje dag, stigit upp halv åtta gjort mig klar, gått till förskolan varit där till 16 och sen gått hem.
kvällarna har det dock hänt lite olika saker så som måndag var vi in till barkarby och handlade lite på Ica Maxi. (PartyParty) I tisdags eller onsdags var vi till Kista galleria och kollade runt lite, hittade en sån fin jacka men blir så jäkla snål såå måste bestämma mig innan fredag iallafall. Igår var vi på ikea och åt middag och kollade lite och nu är det lördag och jag sitter här på golvet och ska göra lite läxa så jag får det gjort.
 
Kram
Saknar min pojke.
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype